Second Hand Kläder Online

Köp Second hand kläder i nyskick

Hitta din personliga stil och köp second hand kläder och skor online. Vi har ett exklusivt urval av begagnade kläder från kända märken till låga priser. Vi säljer endast second hand kläder av yppersta toppklass som både känns och ser ut som nya. Att köpa second hand är inte bara mycket billigare, det är även hållbart och bra för miljön.

Second hand herrkläder i hög kvalitet

Vi strävar alltid efter att endast erbjuda second hand herrkläder i oklanderligt skick. Vi erbjuder inte begagnade herrkläder som har fläckar, hål eller andra defekter. Däremot kommer vi att göra undantag om vi tror att ett klädesplagg är sällsynt, viktig eller har andra detaljer eller funktioner som gör den intressant för våra second hand kunder. Under respektive produkt ser du detaljerad information om varans skick.

Vi har secondhand herrkläder som passar för alla tillfällen:

  • Kostymer
  • Skjortor
  • Byxor
  • Tröjor
  • Polo tröjor
  • Shorts
  • Stickade kläder

Vi har flera välkända klädesmärken som Oscar Jacobson, Ralph Lauren, GANT, Morris, Eton, PT01 och många fler. Det lönar sig att köpa begagnade herrkläder i nyskick.

Second Hand Kläder

Begagnade kläder i nyskick

Vissa drar sig kanske från att köpa begagnade kläder, speciellt online. Men du behöver inte oroa dig över skick och kvalitet på kläderna när du köper begagnat från Vangelis online. Vi kontrollerar kläderna noggrant och lovar att de både ser ut och känns som nya plagg. Skulle det vara något speciellt med ett plagg så står det utförligt på produktsidan. Där ser du även nytagna bilder på klädesplagget. Det är alltså unika foton på just det begagnade plagget som du kan köpa och som kommer skickas hem till dig. Som du ser är våra second hand kläder i nyskick.


Begagnade skor i högsta kvalitet

Vi har även ett brett urval av second hand skor för herrar online.
Våra begagnade herrskor är av yppersta kvalitet.

Snygga begagnade kläder Herrkläder OnlineVangelis Second Hand